vineri, 21 mai 2010

Interpretarea viselor: L

LABIRINT: descrie propria existenta, necazuri, piedici greu de trecut, probleme coplesitoare, deruta, încurcaturi, suprasolicitare, sentimentul ca bati pasul pe loc, ca nu esti pe drumul cel bun, pierderea directiei.
LABORATOR: nevoia de a experimenta, de a încerca noi variante înainte de finalizarea unei situatii, fragilitate, vulnerabilitate, hipersensibilitate, incapacitate de adaptare, lipsa de rezistenta la vicisitudini si greutati, cautarea unei solutii salvatoare, nevoie de cercetare profunda a unei situatii, analiza.
LACAT: frustrari, libertate limitata, constrângeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, întârzieri, întreruperi, piedici în evolutia unei situatii; (închis) dorinta de securitate, asigurare în fata pericolului.
LANT: (care leaga mai multe elemente între ele) colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii; (care leaga pe cineva) frustrari, libertate limitata, constrângeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, întârzieri, întreruperi, piedici în evolutia unei situatii; (rupt) dorinta de eliberare dintr-o situatie frustranta.
LAPTE: pace si armonie familiala, dorinta de a forma o familie, protectie, sentiment de ocrotire, puritate, inspiratie, spirit constructiv, capacitatea de a ajunge la rezultate concrete.
LAVA: nervozitate, rabufniri, agitatie, probleme materiale care te afecteaza, activitate intensa, suprasolicitare.
LACUSTA: piedica minora, dar care poate deveni periculoasa.
LÂNA: complacere în trai linistit, fara probleme, senzatie de ocrotire aparenta; (fir) vezi ata. interpretare vise
LAMÂIE: distantare, detasare, neimplicare, indiferenta, critica, neplaceri, disconfort, inconveniente, compromis; vezi si fructe citrice.
LATRA: critici, bârfe, avertisment.
LEBADA: frumusete, fragilitate aparenta, gratie, agilitate, libertate, admiratie.
LEGA: (mai multe elemente între ele) colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii; (a lega pe cineva) frustrari, libertate limitata, constrângeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, întârzieri, întreruperi, piedici în evolutia unei situatii; (la ochi) secret, acceptarea hazardului, înfruntarea necunoscutului si imprevizibilului, optimism, deschidere spre viitor.
LEGANA: relaxare, confort, ocrotire, lipsa de griji, amintiri placute, nevoie de evadare din prezent catre trecut, perioada cu suisuri si coborâsuri.
LEGUME: sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste. interpretare vise
LEMN: integritate, justitiar, forta, instabilitate, fermitate, creativitate, inventivitate, optimism,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu